Hello daar en welkom op deze pagina waar wij het hebben over de meest voorkomende SEO marketing fouten. Ben jij iemand die niet weet wat SEO betekent of ben je gewoon op zoek naar verbeterpunten dan moet jij hier wezen. Er zijn natuurlijk een aantal fouten die gemaakt kunnen worden op verschillende gebieden van marketing naar technische fouten. Hier zal je wel alleen marketing fouten kunnen lezen. Nou ja! SEO?

SEO staat voor Search Engine Optimisation. Dit is een bepaald techniek doe men gebruikt om ervoor te zorgen dat hun internetpagina, website eerder of vaker in de zoekbalk van Google of andere zoekmachines tevoorschijn komen hierdoor heb je meer bezoekers op je website
Dit brengt heel wat voordelen met zich mee, andere bedrijven kunnen je webpagina dan inhuren om advertenties of links daar op te plaatsen. Hierdoor verdien je dan wat.
Als je goed niet goed geïnformeerd bent op het gebied van SEO of misschien probeer je wat meer kennis te vergaren hier omtrent moet je zeker op deze punten letten, zodat je niet een van de velen wordt die dezelfde fouten maken.

• Ontbreken van relevante zoekwoorden

Als je teksten gaat schrijven is het belangrijk dat je relevanter woorden hebt zodat je pagina eerder tevoorschijn komt als iemand in de zoek balk gaat. Ben je misschien van plan om te schrijven over tuinieren bijvoorbeeld moet je minimaal het woord tuinieren, tuin of planten gebruiken. Dit zorgt ervoor dat je pagina tevoorschijn komt als iemand informatie zoekt over hoe een tuin aan te planten of dergelijke.

• Duplicate content a big No No
Als het vele keren voorkomt dat jou pagina duplicate content heeft scoort het laag in de zoek balk soms kokt het ook voor dat je hele website voor enkele maande geblokkeerd wordt omdat je vaker copy paste teksten toevoegt.

• Ontbrekende titels
Bij elke tekst die je schrijft hoort er niet alleen de titel bij te zijn maar ook de onder tinteling genaamd Meta beschrijving. Dit voor de duidelijkheid van de zoeker en ook je SEO heb je een ontbrekende Meta beschrijving dan kan dit ervoor zorgen dat je niet klimt in de zoek rangen.

• Saaie beelden en video’s
Bij het gebruiken van saaie video content bij je teksten kan je ook heel laag scoren in de zoek machines. Door heel levendig te zijn op jouw pagina kan je ervoor zorgen dat je bezoekers blijven klikken op je website dit zorgt voor het klimmen in rang van de zoek machine .

• Onregelmatige updates
Bij het niet consistent zijn met het uploaden van teksten beelden video’s ,links etcetera komen je punten als het ware ook te droppen in de zoek balk. Als je optimaal updates heb komt je website vaker voor in de zoek balk als iemand een relevante zoek opdracht heeft .

Al deze zaken moet je in de gaten houden wil je in de top van de zoekmachines komen. Deze tekst is te danken aan : advocaat bergen op zoom