Over Mij

Een passie voor niet alleen het internet, maar ook de wijze waarop bedrijven gebruik maken van de mogelijkheden om er hun voordeel uit te halen, is voor mij altijd boeiend geweest. Van daar komt ook de belangstelling en is het door de jaren heen mij wel gelukt om alles zo een beetje bij te houden.  Het begon allemaal met het schrijven van SEO teksten en kwam ik zo al in aanraking met de termen zoekmachine en de wijze waarop die te werk gaat.

Je dient soms wel te kruipen in de “gedachte” van zo een zoekmachine

Gefascineerd door de wijze waarop een zoekmachine nu werkt, begon ik langzaam maar zeker de verschillende algoritmes te bestuderen die de machine wegwijs maken binnen de enorme hoeveelheid aan informatie op het internet. Ik voelde mij als een ware detective die op onderzoek uit moest gaan. Wie zo de denkwijze van een zoekmachine wat onder de knie heeft, kan doelgericht SEO teksten schrijven of zich gaan verdiepen in een marketingstrategie die gegarandeerd succes zal boeken.

Omdat dit alles nog altijd gaande is en ik continu moet werken aan mijn kennis, is het altijd welkom wanneer tips of opmerkingen op tijd worden doorgegeven. Door contact op te nemen via de speciale pagina kunnen we zo altijd van gedachten wisselen.