Contact Mij

Omgaan met niet alleen computers, maar ook alle erbij horende software was voor mij al van jongs af een ware passie en heb ik door de jaren heen dus wel de nodige ervaring opgedaan. Dat ging natuurlijk niet altijd van een leien dakje en kwam ik zo ook in aanraking met de marketing wereld. Daar maakt men intensief gebruik van het zoekgedrag van internetgebruikers en wordt daarom ingespeeld door gebruik te maken van het gedrag van de verschillende zoekmachines.

Voor mij is het meer dan alleen maar een hobby

Wie zich wil specialiseren in de online marketingwereld, zal dat wel op voltijdse basis moeten doen, vooral wanneer je van plan bent om diensten te verlenen. Voor mij, Tom, zijn tevreden klanten van primair belang en kan dat alleen worden bereikt door een brede interactie. Binnen de wereld van zoekmachine marketing vinden er op regelmatige basis verschuivingen plaats en is het nodig om de strategie aan te passen. Ook op dat gebied sta ik gereed om de nodige adviezen te geven. Alle kennis is trouwens welkom en sta ik altijd wel open voor suggesties of kritiek.

Zo kunnen we veel van elkaar leren en is de eerste stap daartoe zeker door contact met mij op te nemen. Dat kan door het speciaal formulier en neem ik zo gauw als mogelijk dan contact op.